Lidmaatschap

Overzicht contributiebedragen per 1 april 2015

Groep Contributie per kwartaal
Junior € 28.37
Voortgezet € 30.04
Senior € 32.53
Aerosteps/aeronetics/55+ € 39.72
A-selectie (6 trainingsuren per week) € 80.58
B-selectie (3 trainingsuren per week) € 40.30
C-selectie (1 trainingsuur per week) € 20.15
Jongens-selectie (1,5 trainingsuren per week) € 20.15
Jongens-selectie extra (1,5 trainingsuren per week) € 20.15

De kwartaalcontributie van de selectie is gebaseerd op een prijs van EUR 13,43 per vast trainingsuur. Bij individuele afwijkingen op deze trainingsuren wordt het totaal aantal trainingsuren per week maal EUR 13,43 als contributie aangehouden.

Bondscontributie

De hoogte van de bondscontributie wordt door de KNGU bepaald. De bondscontributie wordt elk jaar in januari in rekening gebracht bij de leden. Voor leden die gedurende het jaar lid worden brengt het KNGU de helft van de bondscontributie in rekening. Bij nieuwe leden wordt deze contributie het eerste kwartaal van lidmaatschap in rekening gebracht.

Groep Bondscontributie heel jaar Flexibele leden
Alle leeftijden € 25.40 € 6,35 p/kwartaal

De bijdrage van bondscontributie wordt vastgesteld door de KNGU.

Familiekorting

FIT geeft familiekorting. Het vierde lid van een gezin (zelfde adres en bankrekeningnummer) dat ingeschreven wordt in de ledenadministratie ontvangt 25% korting op de contributie. De korting geldt niet voor selectielessen en de bondscontributie. De korting wordt niet automatisch verleend, maar gaat pas in vanaf het moment dat de korting door het lid of wettelijk vertegenwoordiger aangevraagd wordt bij de ledenadministratie (a.vanden.berg@home.nl).

Proefles volgen

Uiteraard is het mogelijk om eerst gewoon eens te kijken of een proefles mee te draaien. Zorg dat je ongeveer 10 minuten voor de les start aanwezig bent en meld je bij de leiding.

Lid worden

Ben jij overtuigd en wil je lid worden? Hieronder kun je het aanmeldingsformulier downloaden.

Download aanmeldingsformulier

Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen via de ledenadministratie. Dit kan door een mail te sturen aan de ledenadministratie a.vanden.berg@home.nl of door een rode kaart in te leveren op het adres ’t Spiek 36 in Beilen. Het lidmaatschap eindigt aan het eind van het kwartaal waarin opgezegd is. Als opzegging alleen bij de leiding heeft plaatsgevonden vindt geen restitutie van contributie plaats.