Activiteitencommissie

Mogen wij ons aan jou voorstellen?
Elk seizoen zoeken wij, als enthousiaste Activiteitencommissie een leuke activiteit voor alle leeftijdsgroepen van onze gym- en turnvereniging, omdat het gewoon leuk en gezellig is om elkaar ook eens buiten de gymzaal te treffen!

Bij elke activiteit zien wij ook een stukje teambuilding terugkomen, of het nou gaat om het samen oplossen van een raadsel of dat je bij elkaar in de auto zit van en naar een activiteit. Zo leer je elkaar ook op een andere manier kennen en dit kan de onderlinge banden versterken.

Gymnastiek en turnen zijn voornamelijk individuele sporten, je staat per slot helemaal alleen op de balk je oefening te doen en soms ben je zelfs elkaars tegenstander tijdens een wedstrijd, maar in de gymzaal kun je elkaar ook steunen en van elkaar leren door alleen al naar elkaar te kijken.

Vóór in het seizoen bespreken wij alle data waarop we activiteiten kunnen plannen en gaan we brainstormen wat voor het komende seizoen een leuke activiteit per leeftijdscategorie kan zijn. Dit moet natuurlijk niet een zelfde activiteit worden als het jaar ervoor en we houden natuurlijk ook rekening met bijvoorbeeld wedstrijden per leeftijdscategorie. Daar moet je natuurlijk uitgeslapen naar toe, dus een spannende nachtwandeling op de vrijdagavond ervoor is natuurlijk géén goed idee!

Onze en vooral júllie Activiteitencommissie bestaat uit:

Linda Steenge (voorzitter)
Petra Hulzebosch (penningmeester)
Mariska Beuving (lid)
Sonina Stahlmecke (lid)
Susan Hulzebosch (secretaris/secretaresse)

Programma seizoen 2015-2016:

Zaterdag 7 november ‘15
Jongens en meisjes – groep 5 & 6: Zwemmen.

Vrijdag 13 november ‘15
Jongens en meisjes – groep 7 & 8: Filmavond.

Zaterdag 2 april ‘16
Kleuters: Bosspellen.

Za. 16 & zo. 17 april ‘16
Jongens en meiden – groep 8 en ouder: Kamp.

Zaterdag 21 mei ‘16
Jongens en meisjes – groep 3 & 4: Met FIT op pad.

Nader te bepalen
Jongens en meiden – Voortgezet Onderwijs en ouder: Nader te bepalen activiteit.